Over mij
WJW_9592

Mijn naam is dus Wessel Willem Jan Wegerif, ik ben 22 jaar oud, en ik studeer de master Data Driven Design aan de HU.  Een andere manier om indruk te krijgen van wie ik ben als persoon krijg je als je naar mijn YouTube kanaal gaat, waar ik vlogs bijhield om mijn familie in Nederland op de hoogte te houden.

Momenteel werk ik als designer bij Men In Green, een digitale agency die zich voornamelijk bezighoud met online advertising. Voor al je vragen over bannerads, homepage takeovers en video advertenties, stuur mij een berichtje!

Als CMD alumnus ben ik een creatieve duizendpoot. Van foto tot video, van branddesign tot webdesign maar ook van concepting tot copywriting. Ik voel mij thuis in de wereld van de creatieve bureau’s. Zo heb ik stage gelopen bij Greenberry en Living Image, beide in Utrecht, en ben ik als ZZP’er Studio Wegerif gestart, waarbij ik veel doe met social media en portretfotografie.

Ik ben creatief, sociaal en gedreven en de afgelopen jaren heb ik prijzen gewonnen bij twee creatieve wedstrijden:

  • Zilveren Spinaward in de categorie Young Talent met het Project PrivEZ. Link Adformatie, Link  case
  • Eerste plaats bij de Dutch Design Week Adobe Creative Jam. Link

Wat meer achtergrond over mij. Ik ben geboren en getogen in Baarn, waar ik 1 keer verhuisd ben. Dat was van de ene kant van het parkje naar de andere kant. Ik hou veel van muziek, en luister graag veel verschillende stijlen. Mijn afspeellijsten noem ik naar kledingstukken. Vraag me niet waarom, het werkt. Ik speel zelf nu 6 jaar gitaar, ook speel ik ukulele, die stap is niet zo groot, en probeer ik mezelf sinds een paar maanden piano aan te leren. En ik heb een basgitaar die staat te verstoffen.

Ook ben ik een ontzettende autofreak. Van mijn ouders kreeg ik te horen dat een van mijn eerste woordjes “peugeot” was. Daarbij ben ik groot F1-fanaat, en staat het liefst het hele weekend de kwalificaties en trainingen aan.

Dit is dus wie ik ben, maar ik ben ook benieuwd naar wie jij bent! Stuur gerust een mailtje of appje.