Greenberry – Extra Teamlid website

Van september 2019 tot en met januari 2020 heb ik stage gelopen bij het Utrechtse creatieve bureau Greenberry. De opdrachten die ik die periode heb gedaan waren voor Greenberry en haar klanten.
https://www.greenberry.nl/

Greenberry heeft al een flinke prijzenkast. Ook in 2019 wilde ze weer meedoen met de Lovie Awards, de internet-oscars van Europa. Ze wilden hun project Extra Teamlid insturen en daar moest dus een landingspagina voor ontworpen worden. Zie hieronder het resultaat!

Link naar de website

De uitdaging van deze website was dat ik moest denken als een jury-lid. De pagina moet interessant genoeg zijn dat hij of zij niet binnen een minuut wegklikt. Dit gebeurt namelijk ontzettend vaak, aldus Alain Dujardin, voormalig jury-lid.

De website zelf is heel mooi geworden. Hij is overzichtelijk en strak en maakt goed gebruik van de huisstijl van Extra Teamlid. Helaas heeft Extra Teamlid geen prijs gewonnen. Het project was namelijk erg goed, en pastte op zich wel in de categorie├źn innovation,, mobile en social work, maar het was teveel gericht op Nederland en niet internationaal gericht.


Een screenshot van de website. Ik raadt u aan de website zelf te bekijken
Date: October 1, 2019